Buterin Dopingiyle Uçan TAO Coin ve Bu 2’si, BTC’yi Geride Bıraktı!

Geçtiğimiz hafta Bitcoin fiyatının 42 bin doların üzerine çıkmasıyla birlikte, altcoinlerin performansı dikkat çekici bir şekilde artış gösterdi. Ancak, sosyal medyada Bitcoin’e olan ilginin azalması, yatırımcıların dikkatini Bittensor (TAO), Solana (SOL), ve Helium (HNT) gibi alternatif kripto paralara çevirdi. Özellikle TAO coin, Ethereum’un kurucusu Vitalik Buterin’in dopingiyle ön plana çıkıyor.

Sosyal medyada Bitcoin ilgisi azalıyor

Bitcoin’in sosyal medyada paylaşım hacmi, son yedi gün içinde %10’dan fazla küçüldü. Santiment’in verilerine göre, Bitcoin’e olan ilgi azalırken, alternatif kripto paralara olan ilgi artış gösterdi. Bitcoin fiyatındaki yükselişe rağmen, sosyal medyada yapılan paylaşımların azalması, yatırımcıların dikkatini diğer kripto paralara çevirmelerine neden oldu. Bittensor (TAO), Solana (SOL), ve Helium (HNT) üçlüsü, yatırımcıların ilgisini çeken altcoinler arasında öne çıkıyor. CoinGecko verilerine göre haftalık dilimde SOL %14, HNT %32, TAO ise %51 değer kazandı.

TAO Coin, Vitalik Buterin’den destek aldı

Altcoin’ler arasında öne çıkan Bittensor (TAO), yapay zeka temalı projeler kategorisinde dikkat çekiyor. Yapay zeka alanındaki projeler arasında yaşanan yükseliş, özellikle Bittensor’un performansını etkiledi. Vitalik Buterin’in son blog yazısında Bittensor’a yaptığı övgü, TAO’nun değer kazanmasında etkili oldu. Ethereum’un kurucusu, Bittensor’un yapay zeka alanında daha iyi projelerin teşvik edilmesinde kullanılabileceğini belirtti.

Nous Research’in Bittensor ile ilgili açıkladığı yeni proje ve OSS Capital’in Bittensor ekosistemine yapacağı 25 milyon dolarlık yatırım, TAO’nun önümüzdeki dönemdeki potansiyelini daha da artırabilir. Kripto para piyasasında yaşanan bu dinamik değişimler, yatırımcıları çeşitli projeleri yakından takip etmeye yönlendiriyor. Altcoin’lerin, özellikle Bittensor (TAO) gibi projelerin, kripto para piyasasında önemli bir rol oynamaya devam etmesi bekleniyor.

TAO fiyatında son durum nedir?

Son 24 saat içinde Bittensor %23,5 artışla şu anda 447 dolar civarında işlem görüyor. Haftadan haftaya %53, yıldan yıla ise %378 artış gösterdi. Son 24 saatte %351,5 oranında artan işlem hacimlerindeki önemli artış, yatırımcıların tokena olan önemli ilgisini yansıtıyor. Geçtiğimiz hafta Grayscale, yapay zeka ile ilgili çeşitli kripto para birimleri için “benimsenme işaretlerini” fark ederek olumlu düşünceye daha da katkıda bulundu. X’te bir kullanıcı, tek bir Tier 1 borsada listelenmeyen TAO’nun ilk 40’ta yer aldığını belirtti. Ayrıca “Piyasa gerçekten Bittensor’a açıldığında neler olacağını bir düşünün. #AI’nın $ETH’si daha yeni başlıyor.” dedi.

“Shitcoin maxi” traderı Eric Cryptoman de bir tweet attı. TAO için “İlk 10’a girecek, önemli olan girip girmeyeceği değil, ne zaman gireceği” dedi. Kripto teknik analisti Parabolik Pump, TAO başına 10.000 doları hedefliyor ve token için çeşitli yükseliş argümanlarının altını çiziyor:

  • TAO’daki mum çubuğu formasyonu “aşırı yükseliş sinyalini” gösteriyor.
  • Teknik bir formasyon, yakında bir kırılmanın meydana gelebileceği alçalan bir kanalı (yükseliş eğilimi formasyonu) gösteriyor.
  • Yüksek işlem hacmi, yükseliş eğilimi ve önemli yatay seviyelerin geri kazanılması.
  • TAO, AI ile ilgili kripto para birimlerinin potansiyel başarısı için bir ölçüt olarak görülmekte.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bakırköy escort